(VIDEO) Noćenje u stanu od LEGO kockica

Autor: zenskimagazin.rs

Razonoda

05.12.2017

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Airnbnb, globalni online servis za pronalaženje smeštaja, organizovao je konkurs čija je nagrada jednodnevni porodični boravak u Lego apartmanu.

Foto: youtube.com/Airbnb
Čarobni apartman od lego kockica

Apartman od lego kockica dizajniran je od strane čuvenog arhitektonskog studija BIG-Bjarke Ingels. Pod njegovim krovom ćete naći apsolutno sve što se tiče LEGO kockica. Postoji poseban apartman izgrađen od kockica sa dve spavaće sobe i dnevnom sobom, a u njemu ćete takođe pronaći krevete, fotelje, stolice, slike, vaze, cveće, tepihe, tapete - sve od LEGO kockica!

Šansu da osvojite noćenje u takvom stanu u kombinaciji sa mnogim atrakcijama LEGO House imaju samo porodice koje će učestvovati na takmičenju koje organizuje Airbnb. Da biste osvojili specijalno noćenje, do 24. novembra bi trebalo da odgovorite na pitanje šta biste vi napravili od neograničenog broja LEGO kockica. Vredi probati!

Noćenje u LEGO House-u sigurno će biti ostvarenje snova za fanove najpoznatijih danskih kockica. Za više informacija o konkursu i detaljnim uslovima učešća posetite Airbnb.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading