PEJZAŽ ZA PAMĆENJE: Ovo je najlepša fotografija Srbije za 2017. godinu

Autor: b92.net

Razonoda

03.12.2017

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laskava titula ”Najbolja slika Srbije” pripala je Mini Jevremović. Fotografija je pobedila sa ukupno 1.078 glasova publike, a njen kadar Leposavića izabran je za najlepši pejzaž u konkurenciji.

RepublikaFoto: slikesrbije.rs/Mina Jevremović
Pobednička fotografija

Organizator konkursa, internet-platforma „Slike Srbije“, jeste pionirski projekat koji je pokrenula grupa entuzijasta i zaljubljenika u fotografiju i pejzaže Srbije.

Pobednicu konkursa očekuje novčana nagrada, dok će svih 12 finalista koje je odabrao stručni žiri naći mesto u kalendaru za 2018. godinu. Svih 100 fotografija koje su prošle prvi krug glasanja biće predstavljeno na velikoj izložbi u prostorijama Dorćol Platza od 8. do 12. januara 2018. 

Prethodnih mesec dana, koliko je trajao konkurs ”Sto najlepših slika Srbije”, glasalo se za najlepše među 1.348 prijavljenih fotografija, izabrano je 100 najlepših, žiri je od njih izabrao 12 najboljih, a publika pobednika. Na stranici www.slikesrbije.rs glasalo je više od 27.000 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading