INSTAGRAM LISTA: Najpopularnije zimske destinacije

Autor: b92.net

Razonoda

19.11.2017

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram je definitivno metso gde najveći broj putnika objavljuje svoje fotograije, pa samim tim je i mnogo onih koji destinaciju biraju na ovoj društvenoj mreži.

RepublikaFoto: instagram.com/swissmonamour
Fotke Berna i njegove okoline su zaista očaravajuće

Lista najpopularnijih destinacija ove zime napravljena je na osnovu objavljenih fotografija i heštegova na Instagramu. 

Kao najpopularniji grad u zimskim danima našao se Bern. Švajcarska prestonica poznata je po prelepom starom gradu. Heršteg Bern korišćen je više od milion puta što svedoči da se veliki broj turista, koji svoja putovanja dele na društvenim mrežama, odlučuje da zimski odmor provede baš ovde. 

Na drugom mestu našao se Aspen u Koloradu, 930.000 puta označenog na Instagramu. Veliki je broj i onih koji se upućuju u Norvešku kako bi gledali polarnu svetlost. Četvrta destinacija je naselje Šamoni u istočnoj Francuskoj. 

Peto najposećenije mesto je nacionalni park u SAD Josemiti, na šestom mestu našlo se mesto u Švajcarskoj – Cermat. 

Sedmo mesto zauzeo je još jedan nacionalni park u SAD – Jelostoun, a zatim Bled u Sloveniji, Češki Krumlov i Grindelvald u Švajcarskoj. 

Ako se malo bolje pogleda, tri destinacije sa ove liste nalaze se u Švajcarskoj, što je čini popularnom zemljom u ovom dobu godine, ali su i dve u SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading