(FOTO) ON JE NAJSTARIJI MAČAK NA SVETU!

Autor: b92.net

Lifestyle

13.06.2018

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je proslavio 30. rođendan, mačak Rable je postao prava internet zvezda, a svi ga znaju kao najstariju mačku u Velikoj Britaniji.

Njegova vlasnica Mišel Foster kaže da je mačka Rable kupila u maju 1988. godine, za svoj 20. rođendan – a od tada su najbolji prijatelji. 


Mišel veruje da je tajna njegove dugovečnosti činjenica da ona nema svoju decu, pa je Rable u velikoj meri dobijao njenu pažnju i negu, piše Bored Panda. 

On je divna mačka, iako je sa godinama postao malo nervozan I čangrizav, kaže vlasnica i dodaje da "i dalje ima živostu u njemu". 



Zahvaljujući društvu, tri persijske mačke koje u svojoj kući neguje Mišel, Rable je još uvek razigran i teško ko bi mogao da poveruje da ima 30 godina. 


Rable je nedavno imao pravu rođendansku zabavu, koja je organizovana kod lokalnog veterinara, a za svoj veliki dan dobio je najfiniju mačju hranu i besplatni pregled. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading