NE PROPUSTITE: Prvo nacionalno takmičenje u šišanju pasa

Autor:

Lifestyle

10.04.2018

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sportskom centru „Šumice“ će se 14. i 15. aprila od 10 sati održati prvo nacionalno takmičenje u šišanju pasa. Organizator takmičenja je Udruženje grumera Srbije, a pokrovitelj Internacionalna gruming asocijacija (IGA), uz podršku Kinološkog saveza Srbije.

RepublikaFoto: Dijana Đondović
Takmičenje će biti održano 14. i 15. aprila

U okviru takmičenja biće održano dva seminara sa temama Pudla puppy clip i Spirale za pudlu i bišon standardna frizura, a generalni sekretar Internacionalnog udruženja grumera Lin Leonardi održaće i prezentaciju asocijacije IGA. Za takmičenje se prijavilo više od 25 takmičara iz Srbije, Kine, Singapura, Rumunije, Bugarske i regiona, a više od 40 polaznika slušaće najavljene stručne seminare.

Takmičenje u grumingu održavaće se u tri kategorije (čista rasa - B i C razredi, trimovanje - B i C razredi i slobodan stil), a učesnike će ocenjivati stručni internacionalni žiri u sastavu: Izabela Džons, najpoznatija grumerka iz Španije, Aleks Ang, sertifikovani master gruminga iz Singapura i Herv Paskal, predsednik Internacionalnog uduruženja grumera iz Francuske.

Udruženje grumera Srbije osnovano je krajem 2016. godine, i danas broji tridesetak članova. Udruženje je prvog vikenda aprila održalo specijalnu humanitarnu akciju šišanja napuštenih i uličnih (gradskih) pasa u jednom od beogradskih salona.

Foto: Promo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading