(VIDEO) ČUPAVI GENIJE: Retriveru se sve smučilo i otišao sam kod veterinara!

Autor:

Lifestyle

13.01.2018

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatni retriver iz Bangkoka, kojem je povređeno oko, pojavio se sam ispred vrata klinike za životinje, gde mu je ubrzo ukazana pomoć

RepublikaFoto: youtube.com/สํานักข่าวไทย TNAMCOT
Pas se s punim poverenjem prepustio veterinaru

Kako prenosi Jahu njuz, retriver je s krvavim levim okom došao ispred veterinarske stanice i zagrebao šapom po vratima. Otvorila mu je veterinarka Siramani Vongpitajadisai, koja mu je očistila oko, zašila pokidani kapak i stavila mu zaštitnu kragnu oko vrata kako ne bi češao ranu dok zarasta. 

Siramani je nazvala psa "Den", što je tajlandska skraćenica za zlatnog retrivera, pišu beogradski mediji.



Veterinarka je sigurna da je ovaj disciplinovani pas bio nečiji ljubimac, ali nije imao čip niti ogrlicu koji bi pomogli da se nađe njegov vlasnik. Iako ga je danima vozila na svom motoru po komšiluku, nadajući se da će ga neko prepoznati, to se nije dogodilo. 

Uporna Siramani je potom postavila fotografije pametnog retrivera na Fejsbuk stranici klinike, nakon čega se pojavio vlasnik. Ispostavilo se da se "Den" išunjao iz kuće i verovatno povredio tokom tog procesa. 


Da li je znao na koja vrata da zakuca, da li ga je vodio instinkt ili se ovoj pametnoj kuci posrećilo da šapom "pokuca" baš na vrata klinike - nikad nećemo saznati, ali je svakako imala sreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading