PODRŠKA IZ CELOG SVETA: Slikajte se sa psom i pružite podršku psima u Prači

Autor: petface.net

Lifestyle

30.10.2017

03:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Azil za napuštene i izgubljene životinje u Prači u Bosni i Hercegovini je mesto gde se nalazi 350 pasa, kažu volonteri koji dolaze da hrane pse i vode ih veterinaru. Ovaj azil je i mesto gde psi borave u prljavim i hladnim boksevima, bez hrane i vode često. Brojna udruženja sa ovog prostora upozoravala su da je taj azil, ništa drugo nego „ograđeni koncentracioni logor“, često ga nazivajući i jednom rečju – pakao. Zato im je naša podrška neophodna.

RepublikaFoto: facebook.com/Fahrudin Caki Bravo
Psi iz Prače su u lošem stanju

Pružite podršku ukoliko i vi mislite da je stanje u azilu Prača, malo je reći, loše. Kako? Jednostavno – slikajte se sa svojim ljubimcem uz poruku „PODRŠKA PSIMA U PRAČI“.

Naime, ovo je foto kampanja koja se proširila celim svetom, pa tako podrpka stiže iz Srbije, Bosne, Crne Gore, ali i zemalja Evropske Unije – Slovenije, Nemačke,..

-Šaljite slike, imamo još malo vremena. Biće prosleđene medijima! Pružite podršku, uz njih smo, piše u opisu fotografija koje su za vrlo kratko vreme postale viralne.

Mnogo se prašine diglo na ovu temu, i zato FOTO APARAT U RUKE – I budite njihov glas! SVI ZAJEDNO!

Ovaj azil je otvoren 2012. godine s ciljem da napušteni psi budu sklonjeni sa ulice, u uslovima dostojnim živih bića kakvi su psi. 

Oni koji su imali priliku da obiđu ovo mesto, opisuju ga kao stecište smrada od izmeta, ostataka hrane, krvi, leševa pasa.

Tu je i PETICIJA koji možete potpisati na linku: 

Zatvoriti odmah azil za pse u Prači!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading