HODA UNATRAŠKE: Nemci pandu leče seksom

Autor: nedeljnik.rs

Lifestyle

29.10.2017

03:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorogodišnju Meng Meng planiraju da upoznaju s Điaom Džingom, tri godine starijim mužjakom, nadajući se da će romansa pomoći da se reši frustracije zbog života u zatočeništvu.

RepublikaFoto: youtube.com/United News International
Meng Meng ušla u pubertet i postala buntovna

Zaposleni u berlinskom zoološkom vrtu nadaju se da će izlečiti mladu ženku pande koja hoda unazad tako što će je upoznati s jednim od najvećih životnih užitaka - seksom.

Četverogodišnju Meng Meng planiraju da upoznaju s Điaom Džingom, tri godine starijim mužjakom, nadajući se da će romansa pomoći da se reši frustracije zbog života u zatočeništvu, a koja je izazvala tu naviku.

- Meng Meng je u pubertetu - rekao je direktor zoološkog vrta Andreas Knieriem - Hod unazad je protest protiv stvari koje joj se ne sviđaju, bilo da se radi o hrani ili timariteljima - dodao je.

Kina je dve pande darovala Nemačkoj ranije ovo godine.

Životinje su glavna atrakcija kineskog zoološkog vrta koji su kancelarka Angela Merkel i kineski predsednik Si Đinping otvorili u julu.

Velike pande se u zatočeništvu drže odvojeno, osim u sezoni parenja između februara i maja.

"Meng Meng će dotad polno sazreti i nadamo se da će svu energiju usmeriti u zavođenje partnera", rekao je Knieriem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading