Vej je ženka koja je spasila ljudsku bebu od sigurne smrti: Našla je novorođenče na ulici i uradila neverovatnu stvar

Autor:

Lifestyle

21.05.2019

02:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženka po imenu Vej tražila je hranu za svoje štence po ulicama Buenos Ajresa kada je naišla na novorođenče koje bi bez njene pomoći verovatno stradalo.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Foto ilustracija

Majčinski instinkt je ovu ženku odmah opomenuo šta treba da uradi. Otrčala je do svojih štenaca i jednog po jednog donela do bebe. Znala je da je detetu potrebna pomoć i zato je svoje štence postavila oko ljudske bebe. Kada je sve to završila, odmah je legla pored njih i obmotala se kako bi utoplila sve zajedno.

Sledećeg jutra, Alehandria Grifin je čula plač deteta. A kada je izašla napolje da vidi o čemu se radi, bila je zapanjena onim što je videla. Pas sa ulice brinuo se o bebi. Odmah je pozvala policiju.

Beba se sada zove Santino, odvedena je u hitnu pomoć kako bi joj se pružila sva medicinska nega. Kada su doktoru ispričali kako su pronašli bebu, on je samo konstatovao da bi beba preminula da nije bilo ove herojske akcije psa.

Santino je bio iznenađujuće dobro, s obzirom na to kroz šta je prošao.

Policija je kasnije pronašla bebinu majku koja ima još osmoro dece. Ona je uhapšena i optužena za napuštanje novorođenčeta.

Psi će biti zbrinuti i daće se na usvajanje, a beba je u socijalnoj službi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading