Ako šampon sadrži OVAJ SASTOJAK, odmah ga promenite!

Autor: alo.rs

Lifestyle

26.04.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proizvođači vas sa svih strana bombarduju egzotičnim sastojcima, za koje dosad niste nikad čuli, a svi redom obećavaju kako će upravo njihov proizvod vašu kosu učiniti najlepšom.

RepublikaFoto: pixabay.com

Osim što je teško odabrati iz bogate ponude, male su šanse da ćete iz prve naleteti na "onaj pravi" i verovatno ćete nastaviti nezadovoljno da menjate šampone iz meseca u mesec, nadajući se da će vam se jednom slučajno posrećiti.

Foto: pixabay.com

Međutim, to više ne mora biti tako, jer od lepe kose deli vas samo jedan sastojak, koji se skriva u mnogim šamponima, a trebalo bi ga izbegavati. Radi se o sulfatima, koji deluju štetno na kosu, pa osim prljavštine, s vlasi uklanjaju prirodna ulja i vlagu i čine ih izloženijima spoljašnjim uticajima.

Osim u šamponima, nalaze se i u drugim proizvodima za kosu, poput regeneratora, gelova, pena i slično. Zato biste pri svakoj kupovini nekog preparata za kosu trebalo da proverite da li sadrži sulfate i birate samo one proizvode koji ih nemaju, jer vam jedino oni garantuju lepu kosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading