Domaći umak idealan za sve vrste mesa

Autor: lepotaizdravlje.rs

Lifestyle

06.07.2018

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj ukusni umak, pravi je američki dodatak burgerima, a jednostavno se priprema i kombinuje sa svim vrsama mesa. Danas vam donosimo recept za njegovu pripremu, kako biste ga uvek imali u frižideru, spremnog za serviranje uz glavno jelo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sastojci:

  • 3 kašike kečapa
  • 5 kašika majoneza
  • 3 kašike sitno iseckanih kiselih krastavčića
  • 1 sitno iseckana paprika
  • 1 crveni luk, sitno iseckan
  • 1  čen belog luka
  • Kašičica sirćeta
  • 1/2 kašičice aleve paprike
  • Prstohvat  soli
  • 2 tvrdo kuvana jajeta

Priprema:

U posudu sipajte kečap, majonez, dodajte papriku i kisele krastavce. Zatim dodajte naseckane crveni i beli luk, jaja i sirće. Sve dobro izmešajte i probajte. Dodajte prstohvat soli i alevu papriku, a po potrebi možete dodati i više.

Umak možete držati u plastičnoj ili staklenoj posudi, spremiti u frižider na nekoliko dana i koristiti po potrebi. Savršeno će ići uz sve vrste mesa, i biće sastavni prilog vašem glavnom jelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading