Odaberite odeću za jesen na osnovu HOROSKOPSKOG ZNAKA!

Autor:

Lifestyle

21.09.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ste ljubitelj jesenje sezone i boja koje nam ono nosi, definitivno bi trebalo da obratite pažnju šta i kako nosite tokom prelaznog perioda. Izbor je veliki, trendova je sve više, pa vam je zato neophodno brzo, efikasno i lako rešenje. U današnjem tekstu donosimo vam odgovor na pitanje koji jesenji modni komadi vam najbolje pristaju na osnovu vašeg horoskopskog znaka. Proverite koji komad je idealan za vas ove jeseni.

RepublikaFoto: instagram.com/shortstoriesandskirts
Uklopite se u jesenje nijanse

OVAN

Kao hrabra i neustrašiva osoba koja u svakom trenutku zna šta želi, predlažemo vam da se ove sezone odlučite za crvene pantalone. One daju jasnu poruku pobede, odlučnosti i odvažnosti, a to je upravo ono što se slaže uz vaš karakter. Možete ih kombinovati uz oversize teksas jaknu, običnu belu košulju ili džemper u boji. Sve zaviši od vaših afiniteta.

BIK

Uporan i sposoban Bik ove jeseni trebalo bi da se odluči za šešir koji će kombinovati uz svoje omiljene odevne komade, poput kraćih kaputa i gležnjači koje su njihov zaštitni znak!

RepublikaFoto: pixabay.com

BLIZANCI

Energičnom i seksepilnom znaku, kakav je Blizanac, idealno pristaju seksi komadi koji ne otkrivaju previše, a govore mnogo. Ove jeseni predlažemo vam somot i pliš, koji će vašu ličnost staviti na tron kraljice stila.

RAK

Emotivan, nežan i ranjiv Rak definitivno je rođen za čipku u svim oblicima i odevnim komadima ove sezone. Poznato je da ovaj materijal nikada ne izlazi iz mode, ali za Raka je ona apsolutni must have do kraja života. U svakodnevnoj i večernjoj varijanti ovaj znak će blistati isključivo ako nosi ovakav modni komad. Uključujući i donji veš od ovog materijala.

RepublikaFoto: pixabay.com

LAV

Lavovski karakter i bujna kosa, koja krasi većinu pripadnica ovog znaka, ove jeseni idealno će se slagati uz kvalitetne odevne komade od kože. Full leather jacket je dobitna kombinacija za lavicu na svim životnim poljima, ne samo u horoskopu.

Devica

Perfekcionista, poput Device, definitivno bi ove jeseni trebalo da nosi komplet odelo sa upečatljivim kaišem oko struka. Dezen odaberite prema ukusu i stilu, a mi vam predlažemo tigrasti motiv!

RepublikaFoto: pixabay.com

VAGA

Kao znak koji se stalno premišlja i “nećka” i koji je većinu vremena nesiguran šta je to “što bi danas trebalo da obuče”, ove jeseni definitivno neće izlaziti iz seksi teksas haljine sa kopčanjem po sredini. Ovo je pun pogodak, jer su Vage uglavnom visoke, veoma vitke i zgodne.

ŠKORPIJA

Ovaj znak uvek zna šta tačno želi u životu. Ove jeseni njen garderober krasiće neobična bela tunika sa interesantnim, upadljivim printom. Vi birajte koja aplikacija će krasiti ovaj modni komad. Obavezno je kombinovanje iz duboke crne čizme i crnu torbu!

RepublikaFoto: pixabay.com

STRELAC

Kao večiti avanturista, ovom znaku tokom jeseni predlažemo heklani ili štrikani džemper u nijansi koja odgovara senzibilitetu Strelca.

JARAC

Ovde je reč o stabilnoj, strpljvoj, upornoj i sistematičnoj osobi. Njen odevni komad za ovu jesen je dugački kaput oker boje kao i iscepani džins koje će kombinovati uz udobnu obuću – bilo ravnu ili na štikle!

RepublikaFoto: pixabay.com

VODOLIJA

Kao osoba koja ima prevelike zahteve prema sebi, kako u životu, tako i u odevanju, ove jeseni neka malo manje pažnje obraća na odevanje. Predlažemo suptilnu bluzu sa spuštenim ramenima koja će dodatno istaći njenu ženstvenost.

RIBE

Smerne ribe i ove jeseni uživaće u mekanim i prijatnim materijalima. Tunika sa dodacima za ruke, poput rukavica, uz dobar džins idealan je odabir za jesenji street style.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading