HOROSKOP ZA 20. 9. - Blizanci su opčinjeni, Vage se nalaze u delikatnoj situaciji

Autor:

Lifestyle

19.09.2018

23:49 >> 10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Lavovi ne brinite se previše ukoliko niste zadovoljni trenutnim finansijskim stanjem. Poslovni sastanak i zaključenje posle koji sleduju učiniće vaš novčanik mnogo debljim. Strelčevi spremite se za mnogo sastanaka i poslovnih ručkova jer je akcenat danas na komunikaciji. Poastoji mogućnost i za kratko putovanje.

Vage nalazite se u delikatnoj situaciji jer vam se udvara neko od nadređenih. Dobro razmislite o svemu da se ne bi našli usred skandala. Blizanci zanimljiv izlazak sa društvom doneće interesantno novo poznanstvo sa osobom koja vas može potpuno opčiniti...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading