Zabavljate se sa vodolijom? EVO ŠTA TREBA DA ZNATE

Autor: Republika

Lifestyle

18.08.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li poznajete dovoljno osobu sa kojom živite u braku, ili koju volite, ili sa kojom biste možda mogli i želeli da provedete ceo život? Otkrijte uz pomoć astrologije bračne osobine svog partnera...

RepublikaFoto: pixabay.com
Pravi džentlmeni

Vodolija 

On je najdivniji i najplemenitiji muž od svih zodijačkih znakova. Nije plameni ljubavnik, njegovo srce nije vatreno, ali je pošten i iskren. Ali, iako su društveni, simpatični i blagi, oni brak shvataju kao deo društvene šeme. Kako su kooperativni, oni mogu usrećiti ženu kojom se ožene. Promišljeni su, savršeni džentlmeni u svakom pogledu, a prema svojoj ženi i deci se odnose i sa poštovanjem i pažnjom. Međutim, sliku o njima kvari izvestan stepen bezličnosti. Izgleda da mnoge žene više vole posesivnije i dominantnije tipove muškaraca no što je to slučaj sa Vodolijom.

Njegova bezličnost može se učiniti kao nezainteresovanost, koju nijedna egocentrična žena ne može da podnese. U svakom slučaju, idealno bi im bilo da se žene sa vrlo pametnim ženama, intelektualkama, koje isto kao i oni imaju i svoju profesiju i karijeru. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading