NE MOŽETE BEZ NJIH, A SA NJIMA JE PAKAO! Ovaj horoskopski znak je najljubomorniji!

Autor:

Lifestyle

13.08.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekima su one simpatične, nekima mračne, ali svakako su upečatljive. Znak Škorpije je poseban po tome što je jedan od najljubomornijih znakova Zodijaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Izuzetno nezgodne

Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorpije su jednostavno najbolji prijatelji za čitav život. Nikada neće odati vaše tajne i biće vam odani.

Idealni su za druženja, s njima ćete se osećati ponovo mladi, jer su oni energični bez obzira na godine.

Daće vam iskrene savete – od karijere do izgleda.

Ovom znaku možete reći sve tajne, ali i skrivene fantazije. Škorpije su spremne da o svemu pričaju otvoreno i nikada vas neće osuđivati.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ipak, Škorpije umeju da budu poprilično nezgodne kada je ljubomora u pitanju. Mogu da naprave ekstremno ljubomorne scene. I ne samo da je reč o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja.

Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizijak. U stanju su da naprave scenu, a najveće vrline su im strastvenost u svemu što rade, snalažljivost, hrabrost i iskreno prijateljstvo, dok su im slabosti jednako izražene kao i vrline, u vidu ljubomore, nepoverljivosti, tajnovitosti i zajedljivosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading