HOROSKOP ZA 23. 7. - Vodolije su pred posebnim izazovom, Device pred bitnom odlukom

Autor:

Lifestyle

22.07.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Ovnovi sastav planeta danas je takav da će vam doneti uspeha na poslovnom planu. Unapredićete svoje finansijsko stanje. Rakovi uskoro ćete biti u mogućnosti da uđete u jednu rizičnu investiciju sa prijateljem. Iako će vam se u prvom momentu učiniti kao previše rizična, ne plašite se. Rizik će se isplatiti.

Slobodne Device će se zaljubiti na prvi pogled. Ta osoba će im toliko privući pažnju, da će odmah želeti da uđu u ozbiljnu vezu. Vodolije će biti pred posebnim izazovom jer će im jedan stari prijatelj otkriti svoja prava osećanja...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading