HOROSKOP ZA 4. 7. - Bikovi se spremaju za konflikt, Ribe će upoznati zanimljivu osobu

Autor:

Lifestyle

03.07.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Ovnovi dugo ste odlagali neki posao, ali sada je tome došao kraj. Moraćete da obavite obaveze u ekspresnom roku inače postoji mogućnost da će neki od vaših saradnika da prekine saradnju. Vodolije planete su vam naklonjene. To znači da će vam se pružiti mnogo prilika za posao. Jedini problem je to što ćete biti u dilemi, a ako pitate nas, to je dobar problem koji neko može da ima.

Ribe ukoliko planirate da otputujete negde postoji dobra mogućnost da ćete se tamo zaljubiti. Jako zanimljiva osoba će vam privući pažnju. S druge strane, Bikovi imaju problem kod kuće. Uskoro bi moglo da dođe do konflikta...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading