HOROSKOP ZA 1. 7. - Škorpije imaju problema sa saradnicima, Jarčevima se smeši poslovna ponuda

Autor:

Lifestyle

30.06.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Ovnovi ispred vas je ako romantičan period, a za to će se postarati jedna interesantna osoba rođena u znaku Vage ili Blizanaca. S druge strane, Rakovi su na raskrsnici. Pripadnici ovog znaka koji su nezadovoljni stanjem u svojoj vezi možda će doneti radikalne odluke.

Jarčevi ukoliko već dugo čekate da se zaposlite, vašim mukama bi mogao da dođe kraj. Postoji mogućnost da ćete dobiti poslovnu ponudu, ali budite spremni. Razgovor za posao bi mogao da bude težak. Škorpije se mogu naći u problemu zbog nekih saradnika. Razgovor sa nadređenima zbog tog problema može biti jako naporan i buran...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading