HOROSKOP ZA 8. 4. - Bikovima se vraćaju u prošlost, Blizanci gledaju u budućnost

Autor:

Lifestyle

07.04.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Strelčevi poslovna saradnja koju ste nedavno započeli može da vam donese mnogo uspeha. Pazite se potisivanja dokumenata. Odložite to za neki naredni period. Lavovi novac ste investirali jako pametno. Očekuje vas poslovno putovanje i saradnja sa inostranstvom.

Blizanci uživate u burnoj ljubavnoj romansi. Uskoro ćete morati da donesete neku ljubavnu odluku koja vam može promeniti život. Bikovi u narednom periodu ćete ući u odnos sa osobom iz prošlosti. To bi moglo da vam donese i probleme koji su u prošlosti rezultirali raskidom.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading