HOROSKOP ZA 21. 3. - Unapređenje se smeši Devicama, Vagama novi poslovni susreti

Autor:

Lifestyle

21.03.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Blizanci neko od kolega već duže vreme baca oko na vas, a ni vi niste ravnodušni. Maštate o tajnoj vesti. Škorpije finansijska situacija u poslednje vreme nije baš najbolja. Suzdržite se i ne ulažite u nesigurne poslove. Loša procena može skupo da vas košta.

Vage planete su se spojile u vašem polju i to može uticati na vaš posao. Očekuju vas pregovori i važni poslovni susreti. Device promena koju ste dugo planirali manifestovaće se pozitivnim promenama na poslu. Očekuje vas unapređenje ili nova radna pozicija.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading