ZA NJIMA SE OKREĆU: Ovi znakovi imaju najseksipilnije guze!

Autor: besnopile.rs, Republika

Lifestyle

17.01.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često čujemo fraze u stilu: svaka je žena privlačna na svoj način, sve žene su divne, ali muškarci to malo drugačije posmatraju. Kada je reč o ženskim oblinama, oni ipak imaju slabosti na ove tri dame.

RepublikaFoto: pixabay.com
Najlepše obline

Međutim kada su dupe i noge u pitanju, Zvezde su bile jako specifične i kreativne i ovaj svet ulepšali za ove tri lepotice čije guze pale i žare ove napaćene muške dušice… One su kraljice seksi govora tela, one imaju najlepše guze na svetu

Škorpija

Škorpija ponosno gazi svojim savršenim seksi nogama, idealne lepote i prefinjene, glatke kože i kao dijamantsku krunu njima prenosi svoje božanski oblikovano dupence.

Škorpija je svesna svoje žaoke i često, kao da namerno začikava ove nezasite hodajuće hormone paradirajući u raznim kratkim suknjicama i provokaticnim haljinama koje ističu njego perfektno i nadaleko poznato dupe. Kada se škorpija iznervira i popne na štikle, frjeri bez kontrole guraju ruke u džepove. Tako je to sa Škorpijama.

RepublikaFoto: pixabay.com

Riba

Dete kasne zime i ranog proleća, snažna i seksepilna, svoju savršeno izvajanu figuru nosi sa stilom, a svojim specifičnim načinom hodanja i držanja samo doliva ulje na vatru. Živu i vrelu vatru kojom je u stanju da otopi i najhladnije muško srce. Kada ona uđe u prostoriju, razgovori prestaju i pogledi se automatski preusmravaju ka njenoj čvrstoj, perfektno oblikovanij guzi.

Ona ima puno prijatelja, a nije ni svesna da svi oni krišom gledaju u njeno savršeno, kao šestarom iscrtano okruglo dupence. Nema tog frajera koji ne bi nju oženio.

RepublikaFoto: instagram.com/liviagullo

Rak

Ove nežne i divne duše, često emotivne i skromne, srljaju kroz život i ne znajući kakvu atomsku bombu nose u gaćicama. Njima treba jak frjer sa dovoljno mozga da nađe način da u njoj probudi seksualnu boginju koja hipnotiše svojom predrkano izvajanom guzom.

Nema tog muškarca kome krv neće sagoreti u žilama kada ugleda ovaj savršen sklad lepote i seksepila. Kada račica krene u osvajanje i reši da vas omađija, nećete znati šta vam se događa, već ćete poput zaljubljenog i preko svake mere napaljenog tinejdžera imati erekcije i na samu pomisao na nju. Blago vama!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading