HOROSKOP ZA 20. 11. - Rakovi se zaljubljuju na prvi pogled, Device se spremaju za radikalne promene

Autor:

Lifestyle

20.11.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Ribe budite veoma oprezne ako danas budete imali bitan razgovor ili sastanak na poslu. Planete su postavljene tako da vam mogu napraviti neki problem polju komunikacija. I Ovnovi će imati problema sa komunikacijom na poslu, pa se i njima preporučuje dodatni oprez.

Device ako ste nezadovoljne svojom vezom, danas se možete odlučiti da donesete neku radikalnu odluku, poput raskida. Rakovi danas je idealan dan za zaljubljivanje, a u pitanju može biti osoba koju ćete upoznati preko posla ili prijatelja...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading