Mark Zakeberg naredio zaposlenima da koriste samo OVE telefone!

Autor:

Razonoda

18.11.2018

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršni direktor Facebooka Mark Zakeberg je svom timu naredio korišćenje samo jednog operativnog sistema, prenosi Njujork Tajms.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drmaju ga kompleksi - Mark Zakeberg 

Odlučio je da zaposleni korsite samo Androide, nakon što je izvršni direktor kompanije Apple kritikovao Facebook, nazivajući ga servisom koji remeti privatni život.

- Već dugo ohrabrujemo naše zaposlene da koriste Android jer je to najpopularniji operativni sistem na svetu - rekli su iz Facebooka za Njujork Tajms.

Ono što još uvek nije potpuno jasno je da li je Mark ovu naredbu izdao zbog izjava izvršnog direktora Applea, međutim Android je u svakom slučaju najdominantniji sistem u Americi, Evropi, Rusiji i Aziji. 


Stručnjaci kažu kako je ovo dobra odluka te da druge kompanije kao što je Snapchat takođe ohrabruju zaposlene da koriste Android. 

Android i iOS imaju nekoliko bitnih razlika koje utiču na razvoj sistema i aplikacija

Međutim, novinari Njujork Tajmsa su proverili Twitter profile nekoliko Facebookovih zaposlenih, te su otkrili da oni još uvek koriste iPhone, što navodi na zaključak da Markova naredba nije izvršena kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading