Šta će biti sa prodatim Huawei i HONOR telefonima

Autor: mondo.rs

Razonoda

23.05.2019

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Londonu je predstavljena nova HONOR 20 serija, koja ima HONOR 20, HONOR 20 Pro i HONOR 20 Lite telefone, a na prezentaciji nije bilo direktno reči o američko-kineskom trgovinskom ratu, kao ni o povlačenju licence kompanijama Huawei i HONOR za Android OS.

RepublikaFoto: twitter.com/HuaweiMobileUK
Foto: Ilustracija

Ipak, kako se saznaje od zaposlenih u kineskoj kompaniji - korisnici koji su već kupili Huawei ili HONOR telefone nemaju razloga za brigu.

Njihov telefon i aplikacije radiće uobičajeno, uključujući sve Android OS komponente.

Rekao je ovo Huawei i u svojoj prvoj reakciji na ovu situaciju:

- Naša kompanija značajno je doprinela razvoju i rastu Androida širom planete. Kao jedan od njihovih globalnih partnera, blisko smo sarađivali sa open-source platformom kako bismo razvili ekosistem od kojeg su se okoristili i korisnici, i industrija.

Huawei će nastaviti da pruža bezbednosna ažuriranja i servis nakon kupovine svim postojećim Huawei i Honor smartfon i tablet uređajima, pokrivajući one koji su već prodati i one koji su trenutno u zalihama u prodavnicama širom sveta.

Nastavićemo i da gradimo bezbedni i održivi softverski ekosistem, sa namerom da pružimo najbolje iskustvo svim korisnicima na globalnom nivou - saopštila je kompanija Huawei, a isto se odnosi na HONOR.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading