ČISTA DESETKA Samsung Galaxy S10 uči i raste sa vama

Autor:

Razonoda

26.03.2019

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ultrazvuk na mobilnom telefonu! Ne, nećete sa Samsung Galaxy S10 izbeći pregled kod lekara, ali ćete zahvaljujući ultrazvuku moći da jednostavno otključate svog ljubimca. I to ne jednog, već tri, jer novu Galaxy porodicu čine S10, S10+ i S10e. Dovoljno je da prislonite prst na ekran, koji u sebi ima 3D ultrazvučni skener otiska prsta, a koji se pokazao kao najbolja zaštita.

Foto: Promo foto

A sam ekran je posebna priča. Živopisno jarke boje i izvanredni kontrast donose još dublje crne nijanse i još svetlije bele nijanse na prvom dinamičnom AMOLED ekran sa HDR10+ sertifikatom. U prevodu, filmovi i igrice biće "kao živi", baš kao i fotografije i video-snimci koje sami usnimite.

Foto: Promo foto

Prvi put u S seriji kamera (od 12 i 16 megapiksela, u zavisnosti od modela) stiže sa optičkim zumom i ultraširokim objektivom koji pruža mogućnost slikanja u vidnom polju od 123 stepena, što je savršeno za slikanje panorama. Galaxy S10+ ima tri zadnje i dve prednje kamere, S10 tri zadnje i jednu prednju kameru, dok Galaxy S10e stiže sa dve zadnje i jednom prednjom kamerom. I sve mogu da snimaju do UHD kvaliteta.

Boja od porcelana

Inovaciju Samsung Galaxy S10 porodica donosi i kada su u pitanju boje. Prizma paleti crne, bele, zelene i plave pridružila se i jarkožuta, dok su kod Galaxy S10+ dostupne i dve sasvim nove boje - porcelanskocrna i porcelanskobela. Sve to dolazi po cenama od 94.999 dinara za Galaxy S10e do 198.999 dinara, koliko treba zavući ruku u džep za Galaxy S10+ sa 1 TB interne memorije.

I tu dolazimo do "pameti" Samsung Galaxy S10 porodice. Telefon će se sam pobrinuti da svaka slika izgleda kao da ste je napravili profesionalnim aparatom. Pritom, nova Bixby inteligencija uči navike korisnika kako bi predvidela sledeći potez i smanjila broj klikova. Učeći rutine, ona i nudi preporuke, recimo za vožnju ili šta treba uraditi pre spavanja.

Osim vlasniku, Galaxy S10 telefoni pomažu i sami sebi. Novi Al softver optimizuje korišćenje baterije, rad procesora i memorije za bolje performanse.

Nesebično deli energiju

Samsung Galaxy S10 uvodi i opciju bežičnog deljenja energije. To znači da je S10 sposoban da se puni sam, ali istovremeno i drugi uređaj sa Qi sertifikatom putem Wireless PowerShare funkcije. I to dok je na običnom punjaču, omogućavajući korisniku da drugi punjač ostavi kod kuće dok je na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading