ODLAZAK LEGENDE: Folksvagen buba uskoro ide u istoriju

Autor: nacionalnaklasa.com

Razonoda

23.09.2018

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folksvagen je predstavio legendardnu Bubu u poslednjoj seriji pre najavljenog gašenja proizvodnje ovog modela 2019. godine posle sedam decenija.

RepublikaFoto: Volkswagen Media
Uskoro ide u istoriju - Folksvagen buba

Prodaja ovog modela značajno je opala u poređenju sa rezultatima od pre nekoliko godina, pa je, na primer, na američkom tržištu prošle godine prodato samo 15.166 primeraka. Direktor Folksvagena u Americi Hinrih Vebken izjavio je da je ova marka orijentisana na ponudu kompletne linije porodičnih automobila i strategiju elektrifikacije.

Foto: Volkswagen Media

- Gubitak bube posle tri generacije, nakon skoro sedam decenija, izazvaće jake emocije mnogih posvećenih fanova ovog modela - rekao je Vebken.

"2019 VW Beetle Final Edition" dostupna je kao kupe i kabriolet i sadrži ekskluzivnu opremu, uključujuči premijum elemente u kabini. Automobil je opremljen dvolitarskim četvorocilindričnim rednim turbo motorom koji proizvodi 175KS i 250Nm. Jedina opcija za menjač je šestostepeni automatik.

Aktuelna buba proizvodila se u fabrici u meksičkoj Puebli od 1997. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading