I ONI PRESKAČU: Folksvagen neće prikazivati modele u Parizu?

Autor: b92.net

Razonoda

17.05.2018

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Francuske je stigla najava da će najveći evropski proizvođač automobila Folksvagen izostati sa ovogodišnjeg pariskog auto-salona.

RepublikaFoto: pixabay.com
Volksvagen je osmi brend po redu koji je otkazao učešće

Sajam automobila u Parizu jedan je od tri najznačajnija i najveća događaja te vrste na evropskom tlu, a održava se svake druge godine, početkom jeseni, naizmenično sa frankfurtskim auto-salonom.

Tradicionalna automobilska izložba u glavnom gradu Francuske ove godine traje od 2. do 14. oktobra, a kako navodi "autoactu.com" pozivajući se na izvor iz francuskog ogranka Folksvagena, na njoj neće biti prisutan najveći evropski auto-brend.

Umesto toga, Folksvagen će najverovatnije u tom periodu održati niz manjih, individualnih prezentacija kako bi promovisao svoje nove modele.

RepublikaFoto: Opel Media
I Opel preskače ovogodišnji Sajam u Parizu

Za razliku od matičnog brenda, druge auto-marke koje su u vlasništvu grupacije Folksvagen biće zastupljene u Parizu ove jeseni. Tu se pre svega misli na velikoserijske proizvođače, kao što su Škoda, Seat, Audi i Porše, dok Bentli i Bugati nisu zvanično potvrdili planove o učešću na pariskom salonu.

Ukoliko se ova najava obistini, Folksvagen će biti osmi proizvođač automobila koji preskače Pariz 2018, uz Ford, Infiniti, Micubiši, Nisan, Opel, Volvo i Mazdu.

Svoje prisustvo za sada nije potvrdio ni FIAT Krajsler Automobiles (FCA), a u Parizu će se sigurno pojaviti Sitroen, Hjundai, Jaguar, Kia, Lend Rover, Leksus, Mercedes-Benz, Pežo, Reno, Smart, Suzuki i Tojota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading