(VIDEO) Pogledajte - Mercedes G-klasa u ćilibaru

Razonoda

13.01.2018

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački proizvođač je zaista odlučio da iznenadi publiku i specijalno za sajam u Detroitu i promociju nove g-klase, originalni "gelandevagen" iz 1979. je potopio u ćilibar!

RepublikaFoto: Daimler Media
Inspiracija je očigledno dobijena iz filma Park iz doba Jure

Mercedes se zaista potrudio oko svog štanda na predstojećem sajmu automobila u Detroitu. Centralno mesto zauzimaće ogromna kocka od ćilibara u kojoj stoji stara g-klasa iz 1979. godine.

Teška je gotovo 49 tona i u njoj je mercedes 280 GE postavljen kao da je uhvaćen u trenutku dok se spušta niz liticu. Za kreiranje ove postavke trebalo im je gotovo tri meseca, a da je dnevno rasla u proseku oko tri centimetra dok nije dostigla današnju veličinu.

RepublikaFoto: Daimler Media
Izrada instalacije je trajala gotovo tri meseca

Inspiracija je očigledno stigla iz filma Park iz doba Jure u kome je DNK krvi dinosaurusa dobijen iz tela komarca zarobljenog u ćilibaru. Na ovaj način nemački proizvođač tvrdi da će nova g-klasa zadržati originalni DNK.

Instalacija će, nakon Detroita, nastaviti da putuje po sajmovima automobila u svetu. Nemamo informaciju da li će i publika u Beogradu imati prilike da je vidi.

Za kraj pogledajte i tizer-trejler sa g-klasom u ćilibaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading