Specijalna edicija 500L za početak godine

Razonoda

07.01.2018

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski proizvođač spremio je za početak 2018. specijalnu ediciju domaćeg 500L namenjenu za ljubitelje savremenih telefona i moderne tehnologije.

RepublikaFoto: Fiat Media
Specijalna "ogledalo" edicija može se naručiti i u specijalnoj plavoj boji

Nova verzija nazvana je ogledalo (engl. mirror) i karakteriše je savremeni infotejment sistem nazvan Uconnect sa ekranom od sedam inča osetljivim na dodir.

Ono što je specifično za ovakav uređaj je da se može povezivati sa savremenim android i apple telefona nakon čega je u stanju da kompletan sadržaj ekrana telefona na multimedijalnom uređaju automobila.

RepublikaFoto: Fiat Media
Enterijerom ovog 500L preovlađuje plava boja i Uconnect uređaj

Na ovaj način vozač može da na bezbedan način koristi pojedine funkcije telefona poput navigacije, internet-radio stanica i bezbedne komunikacije bez upotrebe ruku.

Uređaj nudi mogućnost i zvanja hitne pomoću u slučaju nesreće, a tu je i funkcija da daljinski otključava i zaključava vrata automobila pomoću mobilnog telefona.

RepublikaFoto: Fiat Media
500L Mirror spolja karakterišu i točkovi od 17 inča

Od ostatka opreme tu su i točkovi od 17 inča, ksenonski farovi i dvobojna šema farbanja sa belim krovom. Plava boja je specijalna opcija uz ovaj model. Što se tiče motora, dostupni su svi agregati koji se inače nude uz 500L – 0.9 i 1.4 benzinci kao i 1.3 i 1.6 dizeli raspona snaga od 80 do 120 KS.

Foto: Fiat Media
Mirror edicija je dostupna uz kompletnu 500 seriju

Osim za 500L, mirror edicija je dostupna i u ostalim modelima 500 familije – gradskom modelu 500 i SUV-u 500X.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading