Ovo su najtraženiji polovni automobili u 2017. godini

Autor:

Razonoda

02.01.2018

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajt Polovni automobili otkrio je koji su "polovnjaci" bili najtreženiji među Srbima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Audi A4 je bio najtraženiji među polovnim automobilima

U prvih deset meseci ove godine u Srbiju je uvezeno 137.296 polovnjaka. U istom periodu prodato je 22.396 novih automobila.

Najveći broj ljudi koji su posetili sajt Polovnih automobila (48%) bilo je zainteresovano za automobila čija cena ne prelazi 2000 evra što daje preciznu sliku o kupovnoj moći naših ljudi.

Foto: pixabay.com
Punto je i dalje jedan od najpopularnijih automobila kod nas

Model koji se najčešće potražuje na sajtu Polovni automobili jeste "audi A4" starosti oko 10 godina. Jednostavno, to je popularan automobil kod nas i tako je već dugo godina. Prati ga "fijat punto" iz vrlo praktičnih razloga, moguće je priuštiti ga, a održavanje nije skupo. Na trećem mestu je model koji je odavno postao „institucija“, pa njega jednostavno moramo da podelimo po generacijama - "golf IV". Sledi model koji mnogi žele ali ga više gledaju, pa ipak ostaje u sferi želja - "audi A6". Zatim su tu BMW "serije 3" i "reno megan", kao i "golf V". Na osmom i devetom mestu su "pežo 307" i "reno klio", dok ih u stopu prati "golf II". Malo iza njega je "audi A3", pa VW "polo", "opel astra G", "ford fokus" i VW "pasat B5.5". Dakle, dominacija Nemaca u našoj zemlji je i dalje očigledna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading