Monstruozni zločin pred kojim je Srbija zanemela: Dečko mi zverski pretukao brata invalida pa ga živog spalio u koritu!

Autor: informer.rs

Hronika

17.11.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Arsić (58) iz Retkocera kod Medveđe u četvrtak je u leskovačkom Višem sudu do detalja opisala kako je njen ljubavnik Perovan Canović (42) u februaru zverski pretukao njenog brata invalida Milana Bojića (56), pa ga živog spalio u drvenom koritu.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
Foto: Ilustracija

Perovan je, prema njenim rečima, već spaljeno Milanovo telo potom odneo u štalu, i sve ponovo zapalio!

Pet dana krila zločin

Stravičan zločin otkriven je 26. februara, kada je policija u spaljenoj štali pronašla potpuno ugljenisane kosti, a posle kraće istrage Perovan je uhapšen kao glavnoosumnjičeni za teško ubistvo. U ovom postupku Milijana ima status oštećene, iako je bila prisutna dok je Perovan zverski ubijao nesrećnog Milana.

Milijana je posvedočila da se krvavi pir desio 21. februara, u Milanovoj kući u Retkoceru. Ona je, inače, nakon razvoda od prvog muža, prešla da živi kod brata zajedno sa novim ljubavnikom Perovanom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Canović je 21. februara moga brata, u naletu besa, pesnicom skoro zakucao za vrata. Davio ga je, nastavio da ga udara pesnicama, a potom ga je uvukao u sobu. Izgledalo je da je Milan mrtav. Perovan mi je naredio da donesem drveno korito, da smestimo Milana u njega. Dok smo ga stavljali u to korito, brat je mrdnuo jednu ruku, što znači da je još bio živ. Perovan mu je polomio tu ruku i ponovo ga udario. Potom je polio benzinom brata i korito i on je izgoreo. Rekao mi je: "Sada nemaš brata" - stoji u izjavi koju je Milijana dala pred policijom i tužiocem, a što je sve u četvrtak ponovljeno na sudu.  

Pet dana nakon krvavog pira, Perovan je zapalio i Milanovu štalu zajedno sa već izgorelim telom nesrećnog čoveka. Kasnije tog dana, Milijana je pozvala policiju koja je u, do temelja izgoreloj štali, pronašla ugljenisani leš, pa je detaljnom istragom ceo zločin rasvetljen.

 

 

Rođak: Milana su mučili i sestra i njen dečko

Na narednom ročištu, 13. decembra, pojaviće se kao svedok i brat od strica ubijenog Milana, Žarko Bojić, penzioner koji živi u Beogradu, ali je povremeno posećivao rođaka u Retkoceru.
- Milan je bio invalid. Teško je pričao i hodao, ali mogao je sam da se posluži. Čuvao je stoku i izdržavao se od socijalne pomoći. Bio je veoma pametan... Živeo je sam, jer mu je ranije umro rođeni brat, koji se takođe nije ženio, a onda mu je u kuću došla sestra sa svojim ljubavnikom. Zlostavljali su ga oboje, na razne načine. Samo njegova duša zna šta je pretrpeo s njima, a mnogo toga znam i ja, što ću i posvedočiti na sudu - naglašava Žarko, dok mu glas podrhtava.

Milijana je na suđenju na pojedina pitanja odgovarala veoma konfuzno i nije mogla do detalja da ispriča šta se sve dešavalo u periodu od 21. do 26. februara. Upitana zašto nije prijavila ubistvo u tih pet dana, a imala je pri sebi mobilni telefon i u tom periodu ga je i koristila, ona je tvrdila da nije smela iz straha od Perovana.

- Pretio je da će i mene ubiti, da će me zaklati - rekla je, a nesnalaženje u pojedinim odgovorima pravdala je strahom od Canovića, koji je bio prisutan u sudnici. Čuvala ga je policija, jer se od februara nalazi u pritvoru.

Jedinstven slučaj

Potom je branilac optuženog Aleksandar Mladenović iznenadio sve prisutne u sudnici tvrdnjom da je ovaj slučaj jedinstven u advokatskoj i sudskoj praksi u leskovačkom kraju, jer spaljene kosti pronađene u Milanovoj štali uopšte nisu identifikovane, uprkos rađenoj DNK analizi!

- Nije utvrđeno kome pripadaju te kosti, tako da ovde nema ubistva, jer nema žrtve! Ne zna se gde je Bojić - kazao je Mladenović.

 

 

On je dodao da će njegov branjenik na sledećem ročištu, zakazanom za 13. decembar, dati svoju odbranu u kojoj će izričito negirati da je ubio Bojića.

- Tok suđenja će pokazati i da li će Milijana Arsić i dalje ostati oštećena strana - ostao je zagonetan Mladenović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading