(VIDEO) Ugljaninova omladina napala policiju ispred SNS-a

Autor:

Hronika

17.10.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć u 23.25 u Sjenici se dogodio incident, kada su mladići pripadnici SDA, ispred prostorija Srpske napredne stranke psovali državu, a zatim i policiju, koja je došla na intervenciju zbog narušavanja javnog mira i reda.

RepublikaFoto: Republika
Policija hapsi huligane

Podmladak SDA, na čijem čelu je Sulejman Ugljanin, uzvikivala je i pretnje policiji, ometajući ih u vršenju dužnosti i opirući se intervenciji, ali su ih policajci i pored agresivnog ponašanja priveli na korektan način, što se na snimku u ovom prilogu može i videti.

Podsetimo, sličan incident koji se dogodio u julu u Sjenici kada je policija privela Eldina Zekića (31) i Samedina Rastića (38), koji su tom prilikom i povređeni. To je poslužilo Ugljaninu, ujedno i predsedniku Bošnjačkog nacionalnog veća, da napadne Srbe i izazove proteste i opšti haos u narodu. 

Kako nam javljaju očevici sa lica mesta, a da SDA i Ugljanin ne bi ponovo zlonamerno iskoristili policijsku intervenciju protiv nasilnika, u ovom slučaju na zadatku su bili i policajaci Bošnjaci, a bio je prisutan i komandant policije Nedžad Baždarević u civilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
Velizor

17.10.2018 07:18

Svaki napad je za osudu. Vise ne smes slobodno da se kreces gradom pored ovakvih ludaka

paramonte

17.10.2018 07:29

Kakva je to huliganska omladina.

paramonte

17.10.2018 07:30

Takvo ponasanja ne prilici mladim ljudima,takvi ce verovatno izrasti u prave kriminalce.

Marko

17.10.2018 07:31

Za svaki napad i nasilje treba da se odgovara.