(VIDEO) Pogledajte ekskluzivno - Mafijaška sačekuša za vlasnika Energoprojekta

Autor: Republika

Hronika

10.10.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mafijaška sačekuša ispred poznatog beogradskog restorana na Dedinju, samo pukom srećom, završila se bez žrtava. Naime, Dobrosav Bojović, većinski vlasnik kompanije "Energoprojekt", i Aleksandar Milović (43), koji se predstavlja kao biznismen iz Crne Gore, sastali su se na dogovorenom mestu, jer je Milović Bojoviću dugovao novac.

RepublikaFoto: Republika
Obračun: Napad na vlasnika Energoprojekta

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, sve se odigralo u utorak oko 22 sata, a sačekušu su zabeležile i sigurnosne kamere s okolnih objekata.

- Na video-zapisu se vidi kako Bojović, koji je došao ispred restorana na poziv Milovića, izlazi iz automobila. Njih dvojica pričaju, da bi im iznenada prišla šestorica krupnijih mladića, inače iz Milovićeve pratnje. Neki od njih uhvatili su Bojovića za leđa i vukli ga - priča naš sagovornik.

Dobrosav Bojović i Aleksandar Milović sastali se zbog dugova, a napadači ga razoružali, pa prijavili zbog pretnji

 

Kako dodaje, nasilnici potom razoružavaju Bojovića.

- Na snimku se vidi kako vlasniku "Energoprojekta" uzimaju pištolj za koji inače ima dozvolu. On potom kreće ka svom automobilu i odlazi, a nasilnici ga prijavljuju za pretnje i njegovo oružje odnose u policiju - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Inače, Dobrosav Bojović je postao većinski vlasnik "Energoprojekta", s udelom od 52 odsto, u julu prošle godine, kada je dao ponudu za preuzimanje. Država je u toj kompaniji zadržala 33,58 odsto akcija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading