(FOTO) Pali Srbi na Tajlandu: Pomoću OVOGA otvorili bankomat i "digli" 2.600 evra!

Autor: Republika

Hronika

25.09.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje državljana Srbije uhapšeno je u provinciji Rajong na Tajlandu i oni su optuženi da su uz pomoć rezača plina otvorili bankomat 15. septembra i uzeli oko 2.600 evra.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Uhapšeni su Lav Nikolić (51), Milica Lukić (42) i Nenad Sokčić (65), pišu tamošnji mediji, a prenosi telegraf.rs.

Policija je izjavila da je trio pokušao da otvori još jedan bankomat u Rajongu, ali da u tome nisu uspeli. Prema njihovim rečima, oni su navodno planirali i treći pokušaj pljačke u Surat Taniju.

Proveravajući snimke sa sigurnosnih kamera, policija je primetila automobil "tojota fortuner" i otkrila da je on iznajmljen. Uz pomoć GPS-a u vozilu, policija je uspela da locira osumnjičene i oni su uhapšeni u jednom odmaralištu.

 

 

Nikolić, Lukić i Sokčić su tri noći odseli u Čum Ponu, pre nego što su se prijavili u odmaralište Surat Tani.

Oni su na Tajland stigli 4. septembra, a onda su se autobusom odvezli do Rajonga. Prema policijskim izveštajima Nikolić je uhapšen u Bangkoku 2009. godinu, nakon što je, takođe uz pomoć plinskog rezača, otvorio jedan bankomat i tok prilikom ukrao milione tajlandskih bahta.

On je nedavno pušten na slobodu, nakon služenja kazne, da bi u Rajongu ponovo uhapšen za isto krivično delo. U njihovom automobilu policija je pronašla opremu za sečenje bankomata, uključujući dva rezervoara za TNG, rezervoar za kiseonik i rezač.

FOTOGRAFIJU UHAPŠENIH SRBA POGLEDAJTE OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading