TRUDNICA KOJU JE UPUCAO MANIJAK: Da je pucao u stomak ko zna da li bi beba i ja bile ŽIVE!

Autor: B. K.

Hronika

25.09.2018

05:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir D. (33) uhapšen je zbog sumnje da je hicem iz pištolja ranio Olgicu Stevanović (35), koja je u osmom mesecu trudnoće. Drama se dogodila u subotu oko 21 sat ispred jednog kontejnera u Žarkovu, a Stevanovićeva, na sreću, prošla je samo s lakšim povredama.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Olgica Stevanović

- Skupljala sam sekundarne sirovine kad se iza mene stvorio nepoznati muškarac s pištoljem u ruci. Repetirao je oružje i uperio ga ka meni, a ja sam mu rekla da me ostavi na miru i da se skloni - kaže Stevanovićeva.

Nekoliko sekundi kasnije, Vladimir D. je povukao oroz i ispalio hitac trudnici u leđa.

- Sagnula sam se, pa me je metak pogodio u donji deo leđa, ko zna da li bismo moja beba i ja bile žive da me je pogodio u stomak. Napadač je pobegao niz ulicu, a ja sam u pomoć pozvala devera, koji je preko puta čekao autobus - dodaje Stevanovićeva.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Ona je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

- Metak mi je ostao u leđima, lekari nisu hteli da ga vade da ne bi ugrozili moje zdravlje i zdravlje bebe, ali će ga posle porođaja izvaditi - navodi Olgica.

Stevanovićeva, koja je samohrana majka troje dece, na sopstvenu odgovornost izašla je iz bolnice. 

Ubrzo uhapšen

Vladimir D. uhapšen je iste večeri nedaleko od kuće u kojoj živi, a na osnovu opisa koji je Stevanovićeva dala policiji.

- Napadač je visok oko 180 centimetara, a na sebi je imao crvenu duksericu sa kapuljačom na glavi i crne bermude. Prilikom hapšenja nije pružao otpor, a kod njega je pronađeno oružje iz kojeg je pucao, a za koje nema dozvolu - kaže naš izvor iz istrage.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading