Srbin uhapšen u Austriji zbog porodičnog zločina: Nožem iskasapio oca, pa šetao psa u parku!

Autor: T. M.

Hronika

24.09.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijska policija uhapsila je srpskog državljanina Igora Stevića (29), rodom iz sela Salakovac kod Malog Crnića, zbog sumnje da je nožem ubio oca Karla (51). Monstruoznom zločinu prethodila je svađa između oca i sina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

- Kobnog dana Karlo se vratio u Beč iz Srbije, gde je bio na kraćem odmoru. Sve je bilo normalno sve dok u jednom trenutku u toku večeri nije izbila žustra rasprava između sina i oca zbog problema oko droge.

Navodno, Karlo je hteo da pošalje Igora na lečenje od zavisnosti, ali je ovaj to uporno odbijao - prenose austrijski mediji.

DRUMSKI RAZBOJNIK

Meštani sela Salakovac kod Malog Crnića kažu da je reč o problematičnoj porodici.

- Oni su bogati, ali su uvek bili na lošem glasu. Pričalo se da je Karlo ranije bio drumski razbojnik i da je pljačkao ljude po auto-putu. Čak je i nekoliko puta bio privođen zbog toga, ali je uvek prolazio bez kazne - kaže jedna meštanka.

Tada je Srbin izrevoltiran ušao u kuhinju i nasrnuo na oca.

- Stević je zgrabio nož koji je stajao na kuhinjskom stolu, prišao Karlu s leđa dok je kuvao kafu i nekoliko puta zario nož u nesrećnog čoveka! Posle zločina pozvao je brata i ispričao šta je uradio, a potom je mrtav hladan izveo psa u šetnju! Majka osumnjičenog je po dolasku u stan zatekla suprugovo telo u lokvi krvi i odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju. Nažalost, spasa mu nije bilo - navode mediji.

Igor Stević (29) ubio Karla (51) jer nije želeo da se leči od zavisnosti od narkotika

Stević je uhapšen samo 20 minuta nakon zločina u obližnjem parku.

- Srbin je u policiji priznao ubistvo oca, a sumnja se da je, pored zavisnosti, imao i psihičkih problema - navode mediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading