RASKRINKANI! Tajni dogovor mafije na Kopaoniku: Ubistva čelnika MUP platili 5.000.000 evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski kriminalci spremali krvoproliće u Srbiji! Naime, zaštićeni svedok crnogorskog tužilaštva pod kodnim imenom Jadranko Jonski otkrio je da su tri najjače kriminalne grupe u toj zemlji organizovale likvidacije i u Srbiji. Kako Srpski telegraf saznaje, za smrt srpskih zvaničnika i članova klanova bili su spremni da iskeširaju čak 5.000.000 evra.

Foto: youtube.com/Vijesti Online
Jovica Vukotić

Proširen spisak

Prema rečima našeg izvora iz istrage, organizatori mafijaških grupa u Crnoj Gori bili su Nikšićanin Ranko Radulović, Igor Vukotić, koji je zajedno s bratom Jovicom označen kao vođa "škaljarskog klana", kao i Erogen Brajović iz Skadra.

Svedok Jonski, koji je po sopstvenom priznanju bio član "nikšićke grupe", otkrio je da je on bio unajmljen kao egzekutor.

Kriminalci hteli da se svete jer su zabranom ulaska u Srbiju bili sprečeni da se bave prljavim poslovima i zarade milione evra

- Svedok-saradnik je na saslušanju ispričao da se zajedno s još dve osobe na Kopaoniku sastao s Rankom Radulovićem. Oni su se tad dogovorili da će Jonski imati na raspolaganju čak 5.000.000 evra za pojedine likvidacije u Srbiji - preneli su crnogorski mediji.

META I TUŽILAC IZ CRNE GORE

Na listi za odstrel bili su i crnogorski visoki policijski funkcioneri, kao i glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, za čiju likvidaciju je bilo predviđeno 500.000 evra.

- Posmatrao sam Katnićevu kuću s obližnjeg brda, odakle sam imao najbolji pregled. Prikupljao sam informacije o njegovim navikama - navodno je rekao Jonski.

Kako saznajemo, na listi za odstrel, između ostalih, bili su i pojedini visoki funkcioneri MUP Srbije.

- Srpska policija je odlučna u nameri da se suprotstavi kriminalu i da spreči obračune najjačih crnogorskih klanova na teritoriji zemlje. Zbog svega toga je proširen i spisak bezbednosno-interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u našu zemlju. Međutim, to je očigledno zasmetalo mafijašima jer su na taj način bili sprečeni da se bave prljavim poslovima i zarade milione evra, pa su rešili da se obračunaju sa visokopozicioniranim pripadnicima MUP, među kojima su i pripadnici Žandarmerije, ali i svima drugima koji im se nađu na putu - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ilustracija

Mere bezbednosti

Kako dodaje, plan kriminalnih organizacija se izjalovio posle hapšenja članova grupe u Crnoj Gori.

SLIKA AL PAĆINA U KUĆI ŠKALJARACA

Policajci su pretresli kuću Igora Vukotića kako bi pokušali da pronađu dokaze i potvrde navode zaštićenog svedoka. Branioci osumnjičenih su prilikom saslušanja Jonskog izjavili da je on izneo niz nelogičnosti i naveli da je pogrešio i prilikom ličnog opisa Vukotića.

- On je do detalja opisao unutrašnjost Vukotićeve kuće i pomenuo i sliku Al Paćina, poznatog po ulozi u filmu "Ožiljak" - prenose Vijesti.

- Nakon što je svedok kodnog imena Jonski odlučio da sarađuje, on je svedočio u tužilaštvu i do detalja otkrio šta su pripadnici tri klana nameravali da urade i koga sve da se reše. Uprkos tome, preduzete su mere bezbednosti kako bi se sprečili napadi u Srbiji - navodi naš izvor.

NA SPISKU STEFANOVIĆ I DOLOVČEVA

Kako je Srpski telegraf pisao, mafijaši su spremali likvidacije ljudi iz državnog vrha Srbije, policije i tužilaštva kao osvetu što im je zabranjen ulazak u našu zemlju i tako presečeni prljavi poslovi vredni milione evra. Prema informacijama do kojih smo došli u bezbednosnim krugovima, na listi za odstrel crnogorskih klanova bili su predsednik Aleksandar Vučić, ministar policije Nebojša Stefanović, republički tužilac Zagorka Dolovac i državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading