NAJNOVIJI DETALJI HORORA U STUDENTSKOM DOMU: Danijela molila Miodraga da ne puca, pa skočila sa svoje terase na drugu!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

22.09.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Nina (33) počinio je samoubistvo skočivši sa 13. sprata Studentskog doma na Karaburmi nakon što je napao svoju bivšu devojku Danijelu M. (24).

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Leš Miodraga Nine

Prava drama odigrala se u četvrtak oko 23 sata kada je Miodrag Nina došao u Studentski dom u kojem živi Danijela M. Prema prvim nezvaničnim informacijama, on je ušao u dom, javio se portiru da ide u posetu, a onda se uputio ka 13. spratu gde Danijela od ove godine stanuje.

- Danijela živi sama u ženskom bloku. Student je master studija na Saobraćajnom fakultetu i sa sjajnim je prosekom. Ove godine se doselila iz Grocke u dom. Zbog sjajnog proseka dobila je sobu u kojoj živi sama. Soba samica, kako je studenti zovu, namenjena je za studente odličnog proseka zbog kojeg oni mogu da žive sami. On je prošao pored portirnice, otišao gore i s vrata započeo svađu. Inače, kao posetilac može da uđe bilo ko do ponoći, samo je potrebno da kaže kod koga ide. Detaljnijih provera nema, a osoba kod koje se dolazi u posetu se ne zove da bi se proverilo. Miodraga su znali, jer on je i pre dolazio u dom - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kako objašnjava, Miodrag i Danijela su raskinuli pre otprilike mesec dana, a on nije mogao da se pomiri sa činjenicom da više nisu zajedno.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Ukleta kula u Studenjaku

- To je bio i razlog njegovog dolaska i svađe. On je u jednom trenutku izvadio pištolj i uperio ga u njenom pravcu. Njih dvoje su se prepirali, ona ga je molila da skloni pištolj i u čitavom tom metežu pištolj je opalio. Devojka se uplašila, vrisnula je i odmah istrčala na terasu koju je odmah potom preskočila i prešla na drugu - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, u tom bunilu Miodrag je izašao na terasu i, navodno, bez ikakvog upozorenja skočio.

- Mladić je pao na plato ispred ulaza u dom, na svega nekoliko metara od mesta gde su sedeli studenti. Na mestu je ostao mrtav - kaže naš sagovornik.

Preplašena devojka sve to je gledala sa susedne terase. Od šoka nije mogla da dođe sebi.

- Odmah nakon tragedije iz Grocke je po nju došao njen otac koji ju je odveo kući. Bila je u lošem stanju. Dala je policiji izjavu i odmah otišla. U dom se više nije vraćala - kaže naš sagovornik.

Drama koja se dogodila izazvala je kod studenata šok i nevericu, te su tokom čitavog jučerašnjeg dana studenti izlazili ispred Studentskog dom na Karaburmi gde se dogodilo stravično samoubistvo. Gotovo da nema ko nije komentarisao šta se prethodne večeri dogodilo, pokazujući u pravcu 13. sprata i prozora sobe gde živi Danijela. Kako pričaju, znaju šta se dogodilo, ali ne i ko su akteri ove tragedije. Za devojku su, kako kažu, čuli tek nakon tragedije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading