KRVAVI PIR SRBINA U BEČU: Kuhinjskim nožem ubio oca, pa otišao da prošeta kuče

Autor: Republika

Hronika

22.09.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin odigrao se u petak oko 17 časova Beču kada je Igor Stević (29) kuhinjskim nožem usmrtio oca Karlo Stević (51), pa nakon krvavog pira izašao iz stana da prošeta kuče.

Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, porodica Stević imaju austrijsko državljanstvo, a rodom su iz Salakovca kod Malog Crnića. Već dugo godina žive i rade u Beču, a u svoje rodno selo dolaze samo dok su na odmoru.

Prema poslednjim saznanjima, rođaci porodice Stević kažu da je do ovog krvavog pira navodno došlo nakon svađe koja je izbila između Karla i njegovog sina Igora.

- Igor je navodno koristio opojne droge,  pa je njegov otac koji se pre neki dan vratio sa odmora iz Srbije, u petak uveče nakon što se vratio s posla posvađao sa Igorom jer ga je molio da krene na lečenje, a on je odbio - kažu rođaci.

Kako nezvanično saznaje TPKnews od izvora iz austrijske policije, Igor je već bio uhapšen nekoliko puta zbog droge.

- Nakon svađe, Igor je ušao u kuhinju, uzeo nož koji je stajao na stolu, prišao je svom ocu s leđa dok je ovaj kuvao kafu i zadao mu višestruke rane nožem.

Nakon toga pozvao je svog brata i rekao mu je da je ubio oca. Njegov brat je odmah alarmirao policiju.

U međuvremenu kako policija i hitna nisu brzo stigle, Igorova majka vratila se kući iz šetnje i pronašla supruga sa ubodnim ranama u kuhinji - rekao je izvor iz austrijske policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading