KONAČNO! Pale prijave protiv PET OSOBA zbog radnika kojeg je smrskao zid!

Autor: blic.rs

Hronika

21.09.2018

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu stigla je krivična prijava za nesreću u Sarajevskoj ulici u kojoj je stradao radnik Nebojša Turović (58) na kog je 29. avgusta pao zid težak nekoliko tona.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Mesto nesreće

Prema nezvaničnim saznanjima, krivične prijave su podnete protiv pet osoba.

U narednom periodu biće obavljeno veštačenje, nakon čega će uslediti saslušanja.

Turović iz Kraljeva poginuo je kada je na njega pao betonski zid težak nekoliko tona, inače ostatak zdanja nekadašnje američke ambasade.

Na nesrećnog čoveka dok je radio srušio se potporni zid i zatrpao ga i to pred očima njegovog rođenog brata, takođe radnika na gradilištu.

U tom obrušavanja zida, na parceli na kojoj izraelske kompanije "Yossi Avrahami" i "Almogim holdings", treba da grade luksuzni stambeno-poslovni kompleks.

- Na njega se obrušila ogromna količina zemlje i šljunka. Urušila su se čak dva potporna zida, a njegov brat, jadnik, sve to je video - ispričao je jedan očevidac i dodao da su se odmah na licu mesta pojavili Hitna pomoć, vatrogasci-spasioci i policija, koja je blokirala taj deo prestonice.

Turovićevo telo nekoliko sati je otkopavano ispod teškog obrušenog betona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading