JELENU UBIO MENADŽER IZ AUSTRIJE

Autor: Republika

Hronika

20.09.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši obaveštajac Nenad Brezo, koji je široj javnosti postao poznat po slučaju "Topčider", tvrdi da ima nove dokaze u vezi sa ubistvom pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33) koji bacaju novo svetlo na ceo slučaj! On objašnjava da Jelenu nije usmrtio njen suprug Zoran Marjanović (40), već dve poznate pevačice i njihov menadžer iz Austrije, blizak mafiji i pojedinim političarima.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelena Marjanović

Brezo smatra da je Jelena ubijena jer Zoran nije želeo da sarađuje s njenim koleginicama, koje su mu se potom osvetile.

Sišla s nasipa

- Jelena Marjanović je praktično kidnapovana tog dana! Ona je na nasip došla sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom, a zatim se odvojila od njih kako bi trčala. Kada je već poprilično odmakla, malo dalje od nasipa pojavio se automobil u kojem su bile njene dve koleginice koje je dobro poznavala i njihov menadžer. Jelena je tad sišla sa nasipa kako bi se pozdravila sa njima, a oni su je nagovorili da uđe u automobil - tvrdi obaveštajac.

Šta smo još saznali o ovom najmisterioznijem ubistvu u Srbiji? 

Šta radi žuta koalicija? Kako posluje fondacija glumca Sergeja Trufnovića?

Šta sve ima novo na političkoj sceni Srbije, šta na estradnom nebu, šta u Zadruzi?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja možete pročitati u izdanju Srpskog telegrafa za 21. 09. 2018., kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ana

21.09.2018 06:38

ovo objasnjenje je jedino logicno do sada. ono dosa sto su novinari pisali je atak na zrav razum

Antibot

21.09.2018 08:02

Šta rade SNS vladari u sprezi sa žutom koalicijom? Kako posluje fondacija Dragice Nikolici i na sta ona trosi 8 miliona evra koliko je do sada uplaceno? Zasto fond Dragice Nikolic ne pomaze lecenje bolesne Srpske dece u inostranstvu? Zasto se Toma Nikolic nakon odlaska sa drzavne funkcije i polozaja ne iseljava iz vile ciju mesecnu rentu placa drzava? Zasto drzava ne rusi bespravno izgradjene vile i vikendice Tome Nikolica i njegovih sinova na obali Save?