(VIDEO) SRBI POGINULI U STRAVIČNOJ NESREĆI U SAD

Autor: Republika

Hronika

19.09.2018

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen P. (32) i Aleksandar S. (31), obojica iz Kraljeva, poginuli su u saobraćajnoj nesreći kod Blumingtona, u američkoj državi Ilinois.

RepublikaFoto: e-stock/Srđan Grujić
Foto: Ilustracija

Do udesa je došlo kada je vozač kamiona izgubio kontrolu, probio bankinu i prešao u drugu traku i direktno se sudario sa drugim kamionom.

Jedan od očevidaca je Rajan Lanam, koji je vozio svoju devojku Nikol na posao.

- Odjednom se začula stravična eksplozija, najveća koju sam ikada video u životu! Ne mogu da verujem da nijedan od kamiona nije cisterna, jer je baš snažno odjeknulo - kaže Lanam za lokalne medije.

On je zaustavio auto i prišao da pomogne, ali je vatra već zahvatila kamione.

- Sve se desilo jako brzo, bilo je veoma vruće. Bio sam na pet metara od mesta nesreće i vrućina je bila neizdrživa. Strašno mi je i da pomislim da su se u deliću sekunde ugasila tri života - dodao je očevidac ove nesreće.

- Kao kod svake nesreće u kojoj ima ljudskih žrtava, naše misli su sa njihovim porodicama. Želeli bismo da je ishod drugačiji, ali zahvaljujemo se ekipi vatrogasaca koja je odmah reagovala - izjavio je Šon Hil, pomoćnik šefa vatrogasne službe Hadson.

Sudeći po fotografijama sa lica mesta, najmanje jedan od kamiona se zapalio.

Saobraćaj je preusmeren kako bi ekipe mogle da raščiste ostatke kamiona sa auto-puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading