STARCA VEZALI, PA GA DAVILI KESOM: Istraga brutalne likvidacije penzionera u Svilajncu

Autor:

Hronika

19.09.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija nastavlja istragu o ubistvu deviznog penzionera Živana Savića (75), za čiju smrt su osumnjičeni Tanja Avramović (38) i njen ljubavnik Bogić Đoković (49), dok im je Tanjin suprug Života (48), kako se pretpostavlja, pomagao da se otarase tela. Sumnja se da je starac mučen pre zločina kako bi napadačima otkrio gde drži novac.

RepublikaFoto: D.I.
Živan Savić

Krala novac

- Kada je pronađeno telo, Saviću su lastišem bile vezane i ruke i noge. Na glavi je imao plastičnu kesu oko koje je takođe bio lastiš. Sve to ukazuje na to da je žrtva bila mučena pre likvidacije, verovatno da bi odala gde drži novac i druge dragocenosti, jer su ubice posle zločina otišle u njegovu kuću i ukrale dva bicikla. Na kraju su ga usmrtili udarcem buteljkom vina po glavi - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

U međuvremenu su isplivale nove pojedinosti o bračnom paru Avramović, pogotovo o Tanji, koja nije bila na dobrom glasu u Svilajncu.

Komšinica: Tanja je pre nekoliko meseci udarila jednu stariju ženu, a kod Avramovića je često dolazila policija

- Često je menjala poslove, ali nigde se dugo nije zadržavala. Navodno je krala stvari i novac u firmama u kojima je radila. Pritom su svi u ulici strahovali od nje. Ona je bila glava kuće i govorila je Životi šta da radi, a on ju je slušao bez pogovora. Zato me i ne čudi što joj je pomogao da odnesu telo - priča komšinica bračnog para.

Dete kod babe

Supružnici imaju sina od 12 godina, o kome trenutno brine baba po majci. Tanja iz prvog braka ima dvoje dece, a Života jedno.

- Ne znam da li sam ikad videla da su je obišla deca iz prvog braka. Ona je bila problematična i agresivna, tako da su je svi izbegavali. Pre nekoliko meseci udarila je jednu stariju ženu, a kod njih je često dolazila policija. Ona se viđala i sa tim deviznim penzionerom koji je ubijen, ali i sa drugim ljudima. Njoj je samo bilo važno da dođe do para, a kako, to je nije interesovalo - kaže komšinica.

Podsetimo, telo Živana Savića iz Porodna kod Žabara pronađeno je u gepeku njegovog automobila ispred jedne vikendice u okolini Svilajnca. Policija je za manje od 24 sata identifikovala i uhapsila napadače.

ŽIVELI NA VISOKOJ NOZI

Života Avramović je bio frizer i imao je svoj salon u centru Svilajnca, pa je njegova supruga Tanja završila kurs za to zanimanje, ali im je biznis propao. Komšije kažu da su Avramovići na kraju prodali taj lokal, a pare potrošili.

- Navodno je Tanja Životu navela da proda i majčinu kuću u Kragujevcu, pa su i taj novac potrošili na provod - priča komšija.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading