IMA BOGA! Dečak koji je skočio sa 9. SPRATA se uspešno oporavlja!

Autor: novosti.rs

Hronika

19.09.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaestogodišnji M. N. iz Kikinde, koji je u nedelju uveče skočio sa vrha zgrade od devet spratova u centru tog grada uspešno se oporavlja na Dečijoj klinici u Novom Sadu. Njegovo stanje danas je mnogo bolje nego prethodnih dana, pa je skinut sa aparata za disanje.

Foto: Ilustracija

Iako je prilikom pada zadobio teške telesne povrede, ima prelome lobanje, otvorene prelome lakta i podlaktice, njegovo stanje sada je stabilno.

- Dečak je još uvek na odeljenju Interzivne nege, ali je skinta sa aparata it ok lečenja je povoljan. Njegovo stanje je stabilno, dečak je svestan, komunikativan i dobro je - izjavila je dr Andrea Đuretić, portparol Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Podsećamo da je dečak u nedelju uveče skočio sa krova zgrade od devet spratova u centru Kikinde i preživeo je jer je pao na krov automobila koji je bio parkiran pored zgrade. U pomoć su prve pritrčale tri doktorke koje su se zatekle na drugoj strani ulice i pozvale Hitnu pomoć. Maloletni M. N. je zbog teških povreda iste večeri iz kikindske bolnice prevezen na lečenje u Novi Sad.

Nagađalo se da je dečak skočio sa zgrade zbog neuzvraćene ljubavi, a to je kasnije potvrdio i njegov otac Vojislav (36) koji je izjavio da mu je sin u nedelju rekao da je "raskinuo vezu sa devojkom zbog emotivnih nesuglasica" i da je kasnije bratu od tetke telefonom rekao da će skočiti sa zgrade, što je kasnije i učinio.

Dečak živi sa ocem i maćehom u Kikindi, a njegova majka, sa još dvoje dece, u Novom Sadu. Maloletnik ne živi u zgradi sa koje je skočio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading