UBILI STARCA ZBOG DVA BICIKLA?! Bračni par izveo zločin u njihovoj kući buteljkom vina

Autor: Republika

Hronika

18.09.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedničkim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini i Požarevcu uhapsili su bračni par T. A. (38) i Ž. A. (48) iz Svilajnca i B. Đ. (49) sa područja Žabara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Sumnja se da su oni 14. septembra u kući supružnika u Svilajncu udarcima buteljkom vina usmrtili sedamdesetpetogodišnjeg muškarca iz sela u okolini Žabara koji im je bio u gostima. 

Potom su, kako se sumnja, telo muškarca stavili u prtljažnik njegovog vozila, odvezli i ostavili u dvorištu jedne vikendice u okolini Svilajnca.

Njih troje su se potom odvezli do kuće žrtve iz koje su ukrali dva bicikla, koje je policija u kući osumnjičenih pronašla.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading