DEDA MONSTRUM: Devojčice mamio u garažu, pa im gurao penis u ruke

Autor:

Hronika

11.09.2018

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Svetozara Radenkovića (72) zbog sumnje da je u protekle dve godine seksualno uznemiravao devojčice uzrasta od osam do 11 godina!

RepublikaFoto: pixabay.com
Deda manijak decu zvao da se igraju "igre prstića"/Foto: Ilustracija

Vrebao na ulici

Kako Srpski telegraf saznaje, Radenković je devojčice iz komšiluka godinama pozivao u svoju garažu u Hajduk Stankovoj ulici u Boleču, gde im je pokazivao polni organ. Slučaj je otkriven tek nedavno, kada se jedna od maloletnica požalila majci.

- Svetozar je prilazio devojčicama, među kojima je bila i njegova unuka, koje su se igrale na ulici, i pozivao ih u svoje dvorište da se igraju "igre prstiju". To podrazumeva da svako dete stavi ruke iza leđa, a on je tada umesto svojih prstiju u njihove ruke stavljao polni organ! Neke od njih je mamio u svoju garažu da im navodno pokaže jaja od ptice. Umesto toga je deci pokazivao slike ptice i svoj penis - kaže izvor iz istrage.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Baka žrtve: Pokazivao im je penis na ulici, a kada bi neko od komšija prošao, stavljao je šešir preko

Slavica S., baka jedne od devojčica koja je pre dve godine bila žrtva pedofila, kaže za Srpski telegraf da nije mogla ni da pretpostavi da je Radenković tako nešto mogao da uradi njenoj unuci.

- Mi smo godinama kućni prijatelji, moja ćerka je bila položajnik u njihovoj kući. Kad mi je komšinica još pre dve godine rekla da obratim pažnju na Svetu i ispričala šta se desilo njenoj unuci, rekla sam joj da nema šanse da on to radi, nisam ni htela da je saslušam do kraja. Da mi je za bilo koga rekla, poverovala bih, ali za njega nikada. Tek kasnije sam saznala da je i moja unuka prošla kroz sve to - kaže ona.

Skidao se go na vašaru

Protiv Radenkovića je podneta i prijava zbog sumnje da se go skidao na manifestaciji Gročanske svečanosti.

- Gosti ovog vašara koji su dolazili uglavnom u pratnji dece primetili su starca koji se skinuo i pokazivao polni organ. Pozvali su policiju koja je Radenkovića udaljila sa manifestacije - kaže naš sagovornik.

Ona dodaje da joj je unuka do detalja ispričala šta se dešavalo tog dana.

- Pokazivao im je penis na ulici, a kada bi neko od komšija prošao, stavljao je šešir preko. Vodio ih je i u garažu. Moja unuka je tada imala svega osam godina. Kada sam pitala unuku zbog čega nam nije rekla, nije znala šta da nam kaže - priča Slavica.

8 godina imala najmlađa žrtva, a 11 najstarija

Žena ga štitila

Prema rečima komšija, Svetozar je u kući živeo sa suprugom, koja je teško bolesna.

- Jednom prilikom su je pitali zašto se Sveta skida na ulici, ali je ona odgovorila da mu je ispao učkur od pantalona i da je zbog toga bio nag - kaže jedan od komšija.

Devojčicu terao da šeta u mini-suknji!

Kako je policiji ispričala majka jedne od devojčica, Radenković je njenu ćerku uznemiravao i putem mobilnog telefona.

- Devojčicu je ucenio da mu da svoj broj telefona. Posle joj je slao poruke da obuče kratku suknjicu i prođe ispred njegove kapije, a da će on tada prići i podići suknju kako bi video njenu zadnjicu - dodaje naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading