UŽAS U KRUŠEVCU, IŽIVLJAVALA SE NAD MALOLETNICOM: Nasilna tinejdžerka ide u popravni dom

Autor: Informer, Republika

Hronika

07.09.2018

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veće za maloletnike Višeg suda u Kruševcu izreklo je sada punoletnoj M.N. iz Kruševca vaspitnu meru upućivanja iz pritvora u VP dom, potvrdio je javni tužilac Dr Bratislav Petrović.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Reč je o tinejdžerki M. N. koja je kao osamnaestogodišnjakinja nedavno na Starom kruševačkom groblju fizički i seksualno zlostavljala maloletnu devojčicu (13), tukla je, skinula golu, pa snimak postavila na drušvenoj mreži, zbog čega je uhapšena i pritvorena. 

- Odluka Višeg suda u Kruševcu je pravosnažna, tako da će M.N. iz pritvora biti upućena u Vaspitno popravni dom u Kruševcu - kaže za Informer javni tužilac Dr Bratislav Pšetrović. 

Devojčicu (13) skinula golu usred groblja

Prema policijskom saopštenju, M. N. je 19. avgusta ove godine trinaestogodišnju devojčicu odvela na Staro groblje, više puta je udarila, a potom je naterala da skine odeću i slikala je. Fotografije devojčice je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu su po isteku zadržavanja od 48 sati priveli osamnaestogodišnjakinju nadležnom sudiji Višeg suda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela laka telesna povreda, neovlašćeno fotografisanje i neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading