ZORAN: NISAM NESTAO, Janu sam upisao u privatnu školu

Autor:

Hronika

21.08.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (40), koji se tereti da je u aprilu 2016. ubio suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović (33), javio se na telefonski poziv i time demantovao glasine da je nakon puštanja iz pritvora nestao i pobegao iz zemlje!

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Čeka suđenje: Zoran Marjanović

Navike

Mada je pre hapšenja često gostovao u TV emisijama, pa čak i učestvovao u jednom rijalitiju, Marjanović je promenio navike i, otkad je izašao iz CZ, retko izlazi iz kuće u Borči i izbegava svaki kontakt sa javnosti. Zbog toga se u medijima pojavila spekulacija da je nestao, što je on demantovao novinarima, ali nije želeo dalje da komentariše takve napise o sebi.

- Za sve komentare obratite se mojim advokatima - bilo je sve što je rekao Marjanović.

Advokat: Zoran je spreman da se u svakom trenutku odazove pozivu državnih organa

Optužnica

Novinari Srpskog telegrafa pozvali su branioce Zorana Marjanovića i svi do jednog kažu da su sa njim u kontaktu i da nema govora da je Zoran bilo gde otišao.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Veljko Delibašić

- Ti napisi u novinama su obična izmišljotina i nemaju veze sa stvarnošću. Ja sam se čuo sa njim pre nekoliko dana i on je spreman da se u svakom trenutku odazove pozivu državnih organa, a kako i gde provodi svoje slobodno vreme, nije u našoj nadležnosti. Mi smo uložili žalbu na dopunjenu optužnicu, čekamo odgovor i od njega će zavisiti naši sledeći koraci - rekao nam je advokat Veljko Delibašić.

10 meseci Zoran je proveo u centralnom zatvoru

I drugi član tima odbrane advokat Nikola Dumnić demantuje da je Marjanović nestao.

- Sud je rekao svoje kada je odlučeno da mu bude ukinut pritvor. Često smo u kontaktu, ja sam se pre nekoliko dana video sa njim - kaže Dumnić.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Ne primaju goste: Kuća Marjanovića

Dvaput hapšen

* Zoran je prvi put priveden u aprilu 2016.
* Posle 48 sati pušten je kući bez ikakve prijave
* Ponovo je uhapšen u septembru 2017.
* Iz pritvora je izašao 12. jula ove godine

Marjanović je pušten iz pritvora 12. jula ove godine, posle 10 meseci, koliko je proveo u Okružnom zatvoru. Pritvor mu je bio određen zbog opasnosti od uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti. Prva optužnica je vraćena na dopunu, a u međuvremenu je ispitana Zoranova i Jelenina ćerka Jana, kao i njena vaspitačica i pevačicina frizerka. Apelacioni sud je posle ispitivanja ovih svedoka odlučio da nema razloga da Zoran i dalje ostane u pritvoru iako se sumnjiči da je 2. aprila 2016. presreo suprugu, koja je džogirala na nasipu u Borči, i udarcima tupim predmetom joj razbio lobanju.

Tužba protiv države

RepublikaFoto: ST/M. LAZIĆ
Nikola Dumnić

Ukoliko optužnica ne stupi na pravnu snagu ili ukoliko Zoran Marjanović bude oslobođen na sudu, on ima pravo na odštetu zbog hapšenja i pritvaranja. Po rečima njegovih advokata, odbrana ide korak po korak i još nisu raspravljali o tome.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading