SMRT NA PLOČNIKU: Nesreća ili zločin u Nišu?

Autor: D. I.

Hronika

21.08.2018

13:13 >> 16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka M. M. stara 34 godine nastradala je u utorak oko 13 časova u niškoj ulici Čirila i Metodija pošto je zadobila smrtonosne povrede pri padu na pločnik sa prvog sprata stambene zgrade.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Terasa sa koje je M. M. pala i nastradala

- Znamo samo da je imala povrede od kojih je posle dva sata preminula u Kliničkom centru, ali se još uvek utvrđuju okolnosti pod kojima se tragedija dogodila. M. M. je radila u firmi koja je smeštena u Ulici Ćirila i metodija 22 i prema kazivanju kolega izašla je oko 13 časova na terasu da popuši cigaretu. Pošto  se zadržala malo duže, a i čuvši graju i sirenu saniteta, kolege su izašle na terasu da vide šta se događa. Nje nije bilo na terasi, a njeno telo ležalo je u lokvi krvi oko glave na pločniku, kaže sagovornik iz istrage.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Krv na pločniku gde je nađena nesrećna žena

M. M. su na pločniku prvi ugledali prolaznici. Bila je u prilazu Ulici Ćirila i Metodija. Neki tvrde da su čuli tup udarac i videli ženu kako rukom pokazuje prema zgradi. Nisu mogli da razaberu šta želi jer je krkljala u samrtnom ropcu. Hitna pomoć je brzo stigla i prevezla je u Klinički centar, ali svi napori lekara da joj pomognu i reanimiraju je bili su bezuspešni. Preminula je oko 15 časova.

Polciija je po naredbi tužioca obavila uviđaj i u toku je utvrđivanje okolnosti pod kojima je M. M. stradala. Nagađa se da je reč o nesrećnom slučaju, ali se ne isključuje i mogućnost samoubistva ili nešto gore.

Istraga je u toku.                                                                                  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading