BEOGRAĐANIN POGINUO U ISTRI: Krenuo da sačeka ženu i bebu pa nastradao, vatrogasci sekli vozilo da dodju do njega!

Autor: blic.rs

Hronika

20.08.2018

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Dragović (44) iz Beograda poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu oko 7.40 sati dogodila na deonici Lupoglav - Cerovlje na području Istre. On se vozio ka Puli kako bi na aerodromu dočekao svoju ženu i dvomesečnu bebu gde su planirali odmor.

Naime, Dragović je iz Beograda vozio ka Puli od petka uveče, a u subotu oko 14 sati na pulskom aerodromu trebalo je da se nađe sa ženom i detetom, koji su iz Beograda leteli avionom u jutarnjim satima. Dragović je upravljao "audijem Q2" beogradskih registarskih oznaka kada je iz još neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i udario u kamion TAM, varaždinskih oznaka kojim je upravljao vozač (48) koji se kretao prema tunelu Učka.

Nakon sudara sa "tamićem", "audi" se zabio frontalno i u "pežo 301" bosanskohercegovačkih oznaka koji se kretao iza kamiona, a kojim je upravljao državljanin Austrije (63) pored kojeg je sedela saputnica (67), da bi se potom prevrnuo na bok, preneo je "Glas Istre".

Dragović je od posledica nesreće preminuo na licu mesta, dok su vozač teretnog vozila i 67-godišnja suputnica iz "pežoa" prevezeni u riječku bolnicu i težina njihovih povreda zasad nije poznata.

Na mestu nesreće bio je stravičan prizor. Iz uništenog "audija" izleteo je motor, i to na uzvisini uz put. Vatrogasci su sekli lim kako bi došli do Dragovića.

U automobilu je primećeno i jedno dečje sedište i nekoliko igračaka.

Kolege i prijatelji u šoku

Vuk Dragović bio je vlasnik i direktor firme jedne firme u Beogradu, koja se bavi proizvodnjom delova za vazduhoplove i letelice. Kompaniju je osnovao Dragovićev otac, sada pokojni profesor dr Tomislav Dragović, dugogodišnji šef Katedre za vazduhoplovstvo na Mašinskom fakultetu u Beogradu. Vuk Dragović, kao diplomirani inženjer mašinstva takođe na Mašinskom fakultetu, odlučio je da nastavi porodičnu tradiciju i opredelio se za vazduhoplovstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading